Praktikus konyhabútor megoldások

Képernyőfotó 2014-12-22 - 9.59.22A konyhabútor összeállításoknál a legmodernebb és legpraktikusabb megoldások, konyhabútor elemek tervezhetőek a kényelem érdekében. A kamraszekrények kérhetőek egyben kihúzható, belső kosaras megoldással, vagy önállóan kihúzható belső fiókokkal egyaránt. A nagy belső térnek köszönhetően kényelmesen elrakhatjuk a zöldségeket, fűszereket, cukrot, lisztet.

Fontos része a konyhabútornak, a jól kialakított alsó sarokelem megoldások. A legnépszerűbb mefoldás a kiforduló félkör kosár, de a legideálisabb megoldás a LeMans vasalat, ami teljesen kihúzható és nagyon jól pakolható.
A konyhabútorok legkisebb, jól kihasználható eleme a 15 vagy a 30 cm széles kihúzható, praktikus fűszertartó, ahol az üveges fűszereket és a kisebb fűszereket el tudjuk helyezni.
Praktikus megoldás még a konyhabútor tervezésnél a beépíthető szemetes, amit a mosogató alá kell beépíteni. Az Admirál Konyhastúdió kizárólag a Blanco moosgatókat és a Blnco szelektív, beépíthető hulladékgyűjtőket tervezi a konyhabútoraiba, hiszen a Blanco minőségben sem a vevők, sem a tervezők nem csalódtak.
Amiben hiszünk és amit szívből ajánlunk mindenkinek megfontolásra – Egy csipetnyi tervezéssel, egy kilónyi baj elkerülhet!
A praktikus konyhabútor megoldásokról bemutatótermünkben, és a www.admiralstudio.hu oldalon érdeklődhet.

Bejegyzés adatai

 • : Bejegyzés kelte:
 • : Utolsó módosítás: :
 • : Szerző:
 • : Kategória: : Egyéb

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  Meta